Kindercentrum de Buurvrouw | En nog een WordPress site
15255
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Welkom buren

Welkom bij Kindercentrum de Buurvrouw, liefdevolle opvang van uw kind in vertrouwde handen. U kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang (KDV) van nul tot vier jaar en buitenschoolse opvang (BSO) van vier tot twaalf jaar (zowel voor-als naschoolse opvang en opvang in de schoolvakanties).

Wij zijn 52 weken per jaar geopend, met uitzondering de weekenden en van nationale feestdagen. Een gezellig kindercentrum met veel licht en kleur voorzien van alle moderne gemakken, dichtbij diverse uitvalswegen, openbaar vervoer en voorzieningen. Centraal gelegen in Almere-Noorderplassen maar ook uitstekend bereikbaar als u in een andere wijk woont.

BSO

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar bieden wij opvang in huiselijk sfeer, met een gevarieerd aanbod van activiteiten. Kinderen van zowel De Windwijzer als De Ontdekking kunnen bij ons terecht. Wij zijn 52 weken per jaar open en van 7.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avondsĀ (m.u.v. nationale feestdagen en een interne studiedag per jaar)

KDV

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden wij flexibele dagopvang aan middels diverse mogelijkheden en paketten. Kunt u nu toch niet het pakket, of combinatie ervan, vinden welke het best aansluit bij uw wensen, of wilt u meer informatie over het pakket? neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Tarieven

U kunt bij ons kiezen voor heel veel verschillende paketten of combinaties hiervan. Mocht dit dan toch niet aansluiten bij uw wensen dan kunt u ook kiezen voor maatwerk. Let op: maatwerk is beperkt beschikbaar. Leg uw wensen aan ons voor en wij maken voor u een persoonlijke, vrijblijvende prijsindicatie.

Ondanks de ruime opzet van ons kindercentrum zijn onze horizontale groepen niet erg groot en is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht, met veel verticale momenten (open-deuren beleid). Wij werken we op een veilige en vertrouwde manier door het bieden van vaste gezichten waarbij ontwikkelingsgericht werken voorop staat en er veel vrijheid en geborgenheid voor de kinderen is. Binnen die vertrouwde omgeving hechten wij veel waarde aan sfeer, professionele begeleiding en creatieve activiteiten. Voor meer details kunt u onze pedagogische beleidsplannen lezen.

 

U kunt afspraak met de Buurvrouw maken om te komen kijken, kennis te maken en een kopje koffie te drinken. Direct inschrijven kan natuurlijk ook, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Zien we u snel?