BSO

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar bieden wij opvang in huiselijk sfeer, met een gevarieerd aanbod van activiteiten. Kinderen van zowel De Windwijzer als De Ontdekking kunnen bij ons terecht. Wij zijn 52 weken per jaar open van 7.00 uur ‘s ochtends tot 19.00 uur ‘s avonds (m.u.v. nationale feestdagen en een interne studiedag per jaar) In de vakanties zijn is de BSO open van 8.00 uur tot 18.00 uur (tenzij anders met u overeen gekomen)

Bij het inschrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid.

KDV

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden wij dagopvang aan middels diverse pakketten. Kunt u nu toch niet het pakket vinden welke het best aansluit bij uw wensen, of wilt u meer informatie over het pakket? neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

NB. Inschrijven voor het KDV is niet automatisch inschrijving voor de BSO!

Bij het inschrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Wachtlijst? Let op: er is een zeer lange wachtlijst voor de NSO op de maandag, dinsdag en donderdag!

Veiligheid specifiek/Vier-ogen-principe

Om de veiligheid van uw kind te garanderen hebben wij diverse maatregelen vastgelegd middels de risicio-inventarisatie en het beleid Veiligheid en Gezondheid. Ook zijn onze leidsters in bezit van alle benodigde diploma’s en hebben uiteraard een VOG (verklaring omtrent gedrag) Vanaf maart 2013 zijn deze verklaringen meer dan alleen een momentopname, en is er sprake van continue-screening door het Ministerie van Justitie.

Hiernaast proberen we intensief contact (persoonlijke aandacht) met de ouders te onderhouden zodat we precies op de hoogte zijn van de gezinssituatie en ook beide ouders regelmatig zien en herkennen. Voor het afhalen van de kinderen anders dan de ouders (en verzorgers) die wij kennen zijn aparte afspraken en is legitimatie verplicht.