BSO

Voor kinderen van vier tot 12 jaar bieden wij opvang in huiselijk sfeer met een gevarieerd aanbod van activiteiten. Kinderen van zowel ‘De Windwijzer’ als ‘De Ontdekking’ kunnen bij ons terecht. Wij zijn 52 weken per jaar open van 7:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds (m.u.v. nationale feestdagen en een interne studiedag per jaar) In de vakanties is de BSO open van 8:00 uur tot 18:00 uur (tenzij anders met u overeen gekomen)

Bij het inschrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid.

KDV

Voor kinderen van nul tot vier jaar bieden wij dagopvang aan middels diverse pakketten. Kunt u niet het pakket vinden welke het best aansluit bij uw wensen of wilt u meer informatie over het pakket? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

NB. Inschrijven voor het KDV is niet automatisch een inschrijving voor de BSO!

Bij het inschrijven gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Inschrijven is kosteloos en vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

Wij raden aan om in te schrijven als u interesse heeft in opvang van uw kind bij ‘De Buurvrouw’, ook al heeft u pas volgend jaar opvang nodig. Wij kunnen u dan snel van de juiste informatie en mogelijkheden voorzien als u contact met ons op neemt.

Veiligheid specifiek/Vier-ogen-principe

Om de veiligheid van uw kind te garanderen hebben wij diverse maatregelen vastgelegd middels de risicio-inventarisatie en het beleid Veiligheid en Gezondheid. Ook zijn onze leidsters in bezit van alle benodigde diploma’s en hebben uiteraard een VOG (verklaring omtrent gedrag) Deze verklaringen meer dan alleen een momentopname, er is sprake van continue-screening door het Ministerie van Justitie.

Hiernaast proberen we intensief contact (persoonlijke aandacht) met de ouders te onderhouden zodat we precies op de hoogte zijn van de gezinssituatie en ook beide ouders regelmatig zien en herkennen. Voor het ophalen van de kinderen anders dan de ouders (en verzorgers) die wij kennen zijn aparte afspraken en is legitimatie verplicht.